284114161 5114756181894277 6486458754064942119 n

Перший Український військовий забіг Military Run UA відбувся 10 жовтня 2021 року у Києві з нагоди Дня захисників та захисниць та 30-річчя заснування Збройних Сил України.
 
Організаторами та Ініціаторами забігу стали: Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ, Благодійна організація "Благодійний фонд "Весна" та Благодійна фонд Ветеранська Десятка / Veterans Dozen Foundation.
 
У січні 2022 року лідер MANDRY Sergiy Fomenko написав слова і музику «Гімну Українського Військового Забігу», а на початку лютого «Мандри» записали пісню на студії . Прем’єру пісні було заплановано на травень 2022 року в Маріуполі - для військових Збройних Сил України та Нацгвардії , синхронно з участю українських ветеранів в забігу «10 Soldiers Miles» в Чікаго, присвяченому усім загиблим військовим Армії США.
 
Плани змінила нова фаза війни рф проти України, і вже з 25 лютого «Гімн Українського Військового Забігу Military Run» залунав в ефірах українських радіостанцій.
Попри повномаштабну війну в Україні, організатори Military Run UA, в співпраці з американською організацією Kyiv Committee of Chicago Sister Cities International вирішили не скасовувати участь наших військових в ветеранському забігу Армії США в Чікаго. Поранені українські ветерани, що знаходяться на реабілітації в США, візьмуть участь в цьому марафоні в знак подяки США за потужну підтримку України, та в знак солідарності з ветеранами Збройних Сил США в боротьбі за свободу, демократію, та права людини в усьому світі!
 
Ексклюзивним подарунком до цієї події стала прем’єра відеокліпу гурту «Mандри» на пісню «Гімн Українського Військового Забігу Military Run», який було створено за підтримки Благодійного Фонду «Весна!» та «Kyiv Committee of Chicago Sisters Cities International».
 
Режисура та монтаж - Юрій Коновальський.
Оператор-постановник - Руслан Богдан.
Фокус пулер - Мітя Бородін.
Світло - Денис Шуст.
Виконавчий продюсер - Григорій Плевако.
Автор ідеї - Сергій Фоменко.
 
Окрема подяка: ГО « Брати по Зброї», 2-й роті 206 батальйону ТРО ЗСУ м. Київ, благодійному фонду « Коло» та студії «One Location».
 
 
Разом переможемо! Слава Україні!
 

Інші новини

Збір завершено – разом досягли мети!

04 грудня 2023

Шановні друзі, ми з радістю хочемо повідомити, що завдяки вашій неймовірній підтримці ми успішно зібрали необхідні 1 900 000 гривень... Читати далі

Закуплено першу партію дронів!

21 листопада 2023

Захисники 23 Окремий стрілецький батальйон Збройних сил України вже отримали паршу партію дронів завдяки вашій підримці! Читати далі

Відбувся Military Run UA 2023!

17 жовтня 2023

Ми раді повідомити про успішне проведення Military Run UA 2023! Ця надзвичайна подія об'єднала людей з усіх куточків України, сповнених... Читати далі

Military Run Ua 2023

28 вересня 2023

У цей нелегкий час ми обєднуемось, щоб підтримати наших відважних захисників та захисниць України.   Читати далі